Na dušecima Hitex DOKAZANO spavate bolje.


Naša misija je da vas zdrave i vitalne pratimo kroz sve životne dobi, od rođenja do poznih godina. Više od trećine našeg života provedemo spavajući i upravo zbog toga, cilj nam je da vam obezbedimo savršen dušek i omogućimo potpun i kvalitetan odmor, kao pripremu za novi dan i svakodnevne napore.

Naši proizvodi su u rukama iskusnih stručnjaka koji neprestano traže i razvijaju bolja rešenja za zdravo i udobno spavanje. Izrada modernog dušeka nije moguća bez stručne ekipe koja obuhvata tim stručnjaka iz oblasti proizvodnje nameštaja i lekare (ortopedi, reumatolozi, psiholozi, fizioterapeuti).

Odgovornim pristupom vašem zdravlju, pažljivo biramo prirodne materijale i kreiramo tehnološki unapređene proizvode. Najviše pažnje posvećujemo upravo vama, našim kupcima i vašim potrebama, zahtevima i specijalnim željama. Mi osluškujemo svaku vašu želju i potrebu i pokušavamo da pronađemo način da im u potpunosti udovoljimo. U tome uvek uspevamo.

Najbolji materijali za potpunu udobnost

Kombinacija prirodnih i tehnološki unapređenih mikrovlakana je ključna kombinacija za izradu kvalitetnih dušeka. Naši dušeci su izrađeni od izuzetno fleksibilne pene velike gustine, prirodnog lateksa i džepičastih opruga.

Najveći izbor dušeka na jednom mestu

Kvalitettradicija i vrhunski materijali već više od 25 godina obezbeđuju najveći izbor dušeka Hitex na jednom mestu. Dušeci od pene, lateksa ili džepičastih opruga obezbeđuju san o kakvom ste do sada samo sanjali.

Možete birati između sledećih vrsta dušeka

Dušeci od pene

 

Za dušeke od pene upotrebljavamo hladno presovanu poliuretansku penu. To je visoko elastična pena koja se dobro prilagođava vašem telu i daje mu odgovarajuću podršku.

Proverite na vitapur.rs

Dušeci sa džepičastim oprugama

 


Džepičaste opruge su međusobno odvojene i samostalno se prilagođavaju tačkama tela i u tome je njihova glavna prednost u odnosu na dušeke od pene. Unapređene džepičaste opruge omogućavaju nesmetano okretanje i prilagođavanje telu samo onih opruga na koje telo vrši pritisak. Takvi dušeci su odličan izbor za osobe koji imaju više kilograma.

Proverite na vitapur.rs


Dušeke Hitex od 2014. godine ekskluzivno možete pronaći u online prodavnici www.vitapur.rs ili u prodavnicama Vitapur Svilanit širom Srbije.

Bolje spavaj


Vitapur d.o.o. Srbija

Bulevar Arsenija Čarnojevića 99 V,

Beograd

 

www.vitapur.rs

info@vitapur.rs

011/40-40-870

 

Dušeci Hitex. DOKAZANO bolje spavanje.

Naša misija je da vas zdrave i vitalne „pratimo“ kroz sva životna doba, od rođenja do poznih godina.

Odgovornim pristupom vašem zdravlju pažljivo biramo materijale i pravimo tehnološki unapređene dušeke više od 25 godina. Najviše pažnje poklanjamo upravo vama, našim kupcima, vašim potrebama i željama.

Kvalitetnim Hitex dušecima pružamo vam savršen san i kvalitetan odmor. Na dušecima Hitex 85% ispitanika DOKAZANO bolje spava.

Istraživanje spavanja

Za kvalitetan i zdrav san je odgovarajući dušek ključni preduslov.

Zato smo prethodnog leta sproveli istraživanje o uticaju dušeka Hitex na kvalitet spavanja. U istraživanju je anketirano 985 ispitanika, od kojih je njih 26 dobilo priliku da testira Hitex dušeke.

Merenje je vršeno na satovima POLAR